tökmagolaj - egészségmegőrzés és vitalitás

Vidék Szíve

Vidék Szíve

A Vidék Szíve és a férfiak egészsége

Avagy Mr. esete a tökmaggal

2020. február 18. - Vidék Szíve

Miszter 29 éves. Fiatalabb nálad? Két éve ismer minket és fogyasztja a tökmagolajat. Két éve ő is csak egy elfoglalt ember volt, aki, bár tisztában volt azzal, hogy az egészség mekkora kincs, bizony túl sokszor hallotta az egyetemen, hogy az idő pénz. Nem is pazarolta drága perceit szűrővizsgálatokra, vagy arra, hogy kiderítse, melyek a kifejezetten férfiaknak ajánlott vitaminok és ásványi anyagok. Nektek őszintén le merjük írni, a háziorvosa nevét sem tudta. Ha azt kérdezte volna tőle valaki, hogy melyek a jó olajok, előbb gondol a motorolajra, mint az állati vagy növényi eredetű olajok előnyeire és hátrányaira. Pedig Miszter számára fontos volt a férfiassága, sőt, ez nem csak neki volt fontos, hanem az újdonsült Miszisznek is, mert Miszter bizony megbízható, kedves és gondoskodó ember. Mi több, nagyon felelősségteljes, aki komolyan veszi családfenntartói szerepét és pozíciójával járó feladatait, s nem futkos egy kis megfázással orvoshoz, hanem gyors és hatékony megoldást keres néhány fájdalomcsillapítóval. Pihenni? Persze, majd, ha nyugdíjas lesz! Egészséges táplálkozás? Hát, ez többnyire megvan, mert a munkahelyi menzán és a kedvenc éttermében is minőségi falatok kerülnek a tányérra, Miszisz csirkesalátájáról, vagy krémleveseiről nem is beszélve. Az a kevés chips, sör, meg hamburger pedig… hát, ennyit csak lehet?!

Volt-e bárki, aki aggódott Miszterért? Családja és barátai úgy látták, semmi fura nincs vele, hisz kulturális örökségünk és sztereotípiáink szerint a férfinak erősnek, strapabírónak, kitartónak kell lennie. Ő a védelmező, a vadász, a rettenthetetlen, az erősebbik nem, az „igazi férfi”, aki bírja a lelki és fizikai megpróbáltatásokat. Könnyek? Milyen könnyek… Ja igen… a könnyek egy vesekővel kezdődtek, melyre bizony még a fájdalomcsillapító sem volt elég. Néhány nap megállás, az első találkozás egy urológussal, hamar megoldódott az ügy. Valami mégis megváltozott.

prosztata_anekdota_kep.jpg

Ez az orvos leültette, és azt mondta: „az egészség a legnagyobb kincs”. Ott ült fehér köpenyben és nyugodtan, lassan beszélt… olyanokat mondva, „hogy harminc felé…”, meg hogy „tenni kell azért, hogy az ember megőrizze az egészségét”. Elmondta, hogy hány férfit érintenek hazánkban a prosztata problémák és beszélt a megelőzésről, a szűrésekről, sőt, kiderült, hogy mindezek évente csupán néhány órát jelentenek!

A Vidék Szíve 100%-os tökmagolaj jótékony hatásairól, és a rendszeres tökmagolaj fogyasztás előnyeiről is a doktor úr Facebook csoportjában olvasott.  Az meg, hogy nyakon öntsék Miszisz isteni krémleveseit és csirkesalátáját egy kis zöld arannyal, igazán egy pillanat műve, a hatása viszont nem egy pillanatig tart!  Pici a tökmag, de hatékony!

A bejegyzés trackback címe:

https://videkszive.blog.hu/api/trackback/id/tr2415452670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása