tökmagolaj - egészségmegőrzés és vitalitás

Vidék Szíve

Vidék Szíve

Hazai termékekkel többet adhatsz, mint gondolnád

2020. december 09. - Vidék Szíve

Mi vidéken szeretjük a nagy kamrát! A szezonális zöldségek, gyümölcsök mellett polcainkon lekvárok, savanyúságok, befőttek sorakoznak, újabban pedig aszalványok és gyógyteák is kerülnek a gondosan felcímkézett üvegekbe. Mikor kibontunk egyet-egyet, lelki szemeink előtt láthatjuk a gyümölcsöst vagy a rétet - jó érzés tudni az elfogyasztott ételek eredetét! Tudjuk, hogy nincs mindenkinek lehetősége saját gyümölcsöst gondozni, konyhakertet művelni, viszont, amit bárki megtehet, éljen akár vidéken, kisvárosban vagy a legnagyobban, hogy vásárláskor a hazai termékeket részesíti előnyben. A Vidék Szíve termékek mögött hat ember rendszeres munkája áll: a földeken, a gyártósornál és az irodában. S takar a címke még vagy egy tucat, alkalmanként fotózásban, írásban, grafikai munkákban besegítő vállalkozó édesanyát és családapát. Büszkék vagyunk arra, hogy az idén 35 éves, egyre bővülő gazdaságunk kiváló minőségű termékei immár 7 éve bizonyítják, hogy a magyar termékeknek minőségben, tisztaságban és frissességben nincs párjuk.

ket_olaj_karacsonyi.jpg

Amikor az ünnepek előtt a hozzávalók vagy az ajándékok beszerzését tervezgeted, kérjük, gondolj arra, hogy hazai termékek vásárlásával a magyar gazdaságot támogatod, ezzel segítve a munkahelyek megőrzését is. Emellett a környezeti terhelést és szennyezést szintén csökkentheted, ami napjainkban ugyancsak növekvő fontossággal bír. Gondolj ránk: a Vidék Szíve kiváló minőségű tökmagolajára, lisztjére, tökmagjára és desszertjeire is. Csapatunknak nemcsak termékeink gyártása során fontos, hogy minden elérhető minőségi terméket itthonról szerezzünk be, hanem saját fogyasztásunk során is fontosnak tartjuk ökológiai lábnyomunk csökkentését, a magyar termékek előnyben részesítését. A sajátunk mellett, természetesen, sok más magyar céget is szívből ajánlunk. Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy dobozainkat helyből, a Szécsény városában működő Lagedo Kft.-től, desszertjeinket a szomszédos G&D cukrászat mestereitől szerezhetjük be. Mezőgazdasági erőgépeink is mind-mind magyar gyártmányúak. Talpai Zsanett, azaz zsanilia.art, „tökös” kerámiái pedig nemcsak otthonunk díszei, hanem mindennapos használati tárgyak is konyhánkban, hiszen egy finom Naturland tea még jobban esik egy kézműves tök bögréből. Ha pedig alkalmanként bor kerül az asztalunkra, nálunk elvi kérdés, hogy az csak magyar borásztól származhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://videkszive.blog.hu/api/trackback/id/tr8316306808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása