tökmagolaj - egészségmegőrzés és vitalitás

Vidék Szíve

Vidék Szíve

Akik bíznak bennünk, és akiket mi is Vidék Szívével ajánlunk

Miért választanak minket partnereink?

2020. szeptember 10. - Vidék Szíve

Itt az ősz, közeledik a betakarítás ideje. Mikor a termés színe zöldről sárgára vált, megkezdődik a több héten át tartó „tökszüret”, hogy jövőre is frissen préselt, minőségi Vidék Szíve tökmagolaj kerülhessen a különleges ízélményeket és az egészségtudatos táplálkozást előnyben részesítő fogyasztóink asztalára. Hiszünk benne, hogy - a külföldi trendekkel ellentétben, ahol egyre több salátaöntetben és szószban hígítva és más olajokkal vegyítve ajánlják fogyasztásra a tökmagolajat - az igazi kulináris élvezetet és a teljes beltartalmi értéket csakis a 100%-os tökmagolaj nyújthatja; erre érdemes különös figyelmet fordítani a termék kiválasztásakor.

partneres_blog_kep.jpg

Nem véletlen, hogy séfek, cukrászdák és válogatott termékeket kínáló bioboltok, valamint a minőséget kereső Csak a Mentes Magazin is a Vidék Szíve 100%-os tökmagolajunk mellett tette le a voksát, amikor kiváló minőségű, adalékanyagmentes és ízletes tökmag termékeket kerestek fogásaikhoz, desszertjeikhez, vásárlóik, követőik számára.

Kuris Péter, a Vidék Szíve tulajdonosa meséli: „Egy családi vállalkozásnak nem könnyű bekerülni egy-egy nagy biobolt polcára, vagy akár egy olyan országos élelmiszerbolt-hálózathoz, mint az Auchan. Ezért is volt fontos, hogy megszerezzük a megfelelő tanúsítványokat és modern gépsorainkkal biztosítsuk az állandó, garantáltan friss és 100%-ban csak tökmagot használó olajkészítést. Szerettünk volna kiemelkedni ízvilágunkkal, tisztaságunkkal és frissességünkkel, hogy biztos helyünk legyen a magas minőségi elvárásokat támasztó boltok polcain. Ennek is köszönhető, hogy évek óta beszállítói vagyunk az Auchan és CBA élelmiszerüzleteknek, s a Bijó, valamint Mediline szaküzletek kínálatában is elérhető a Vidék Szíve tökmag étolaj. Tökmaglisztünk, tökmagunk és szezonális termékeink közvetlenül webshopunkból rendelhetőek, de a Vidék Szíve zöld aranya megcsillan a Freshland salátáin, Varga István, nyers séf alkotásain, a G&D cukrászda desszertjein, és Bartek Kata, a Recept Guru bloggerének kínálatában is, hogy különleges ízével még különlegesebbé tegye e mesterek alkotásait.”Arról, hogy ők miért döntöttek mellettünk, a leghitelesebb választ tőlük kaphatjuk meg:

Herczeg Andrea, a Csak a Mentes Magazin tulajdonosa különösen elhivatott, ha mentes termékekről van szó: „Fontos számunkra a hazai, és természetesen a mentességeket nagyon komolyan gondoló, ellenőrzött termelésből és üzemből kikerülő termékek bemutatása, akik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják, kínálják, vagy forgalmazzák. Ezzel is segítve mindazokat, akik akár allergia, ételintolerancia, vagy egészségtudatos táplálkozás okán szeretnék könnyedén megtalálni, honnan szerezhetik be a számukra szükséges mentes termékeket.  A Csak a Mentes Őszi Fesztiválján is garantáltan olyan kiállítókkal találkozhatnak a látogatók, akik garanciát jelentenek a minőségre, megbízhatóságra és természetesen a mentességre, mint a nógrádi Vidék Szíve csapata.”

A Freshland étteremhálózat tulajdonosa, Ádám Ákos és tulajdonosunk, Kuris Péter egy utcából indultak, a Nógrád megyei Szécsényből, így az ismeretség több évtizedes múltra tekint vissza. Nem meglepő, hogy mikor felkértük Ákost, hogy mondjon pár szót arról, miért választotta a Vidék Szívét a friss, tápanyaggazdag, finom és kiadós ételeket kínáló Freshland kizárólagos tökmagolaj beszállítójának, őszinte és személyes tapasztalatait osztotta meg velünk: „Péter hozzáállása a garancia a Vidék Szíve termékeinek tisztaságára. Láttam az új cég felépítését, tapasztaltam a következetességet és minőséget, melyekből hosszú évek óta nem enged a Vidék Szíve. Így számomra az általuk képviselt adalékanyag-mentesség, tisztaság és termékminőség megkérdőjelezhetetlen. Ezért a Freshlandnál, ha valaki tökmagolajjal szeretné ízesíteni salátáját, mi kizárólag a Vidék Szíve zöld aranyát kínáljuk, mert biztosak lehetünk az ízélményben. Péter valóban figyelemmel kíséri a termék útját a termőföldtől a palackig.”

Folytatjuk…

A bejegyzés trackback címe:

https://videkszive.blog.hu/api/trackback/id/tr9316196224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása