tökmagolaj - egészségmegőrzés és vitalitás

Vidék Szíve

Vidék Szíve

Most a tökmagokról lesz szó ;)

Tökmagolaj a várandósság alatt?

2020. augusztus 11. - Vidék Szíve

Most, hogy a Vidék Szíve háza táján is sorra születnek a kisbabák, tollat ragadtunk, hogy még mielőtt - az olajtökök koraőszi begyűjtését követően - világot látna a legifjabb Kuris-csemete, szót ejtsünk arról, miért is fontos nekünk a 100%. Mert ez bizony a gyermekekről is szól!

Napjaink egyik legdivatosabb kifejezése, ha gyermeknevelésről van szó: az elég jó szülő. Nem is kívánunk ehhez többet hozzáfűzni, azonban, ha ételről és táplálásról van szó, mi csak a 100%-ban hiszünk, csakis a TÖKéletes, vegyszermentes ételeket tartjuk elég jónak egy fejlődő élet és egy kisgyermek számára. Jóllehet, a gyermekének csakis a legjobbat szeretné adni, minden édesanya, és mindenki, aki sokszor megfordul a konyhában, tisztában van vele, milyen nehéz úgy elkészíteni egy ételt, beszerezni minden hozzávalót, hogy pontosan tudja, az mit tartalmaz. Szerencsére a várandós édesanyák is egyre tudatosabban figyelnek arra, hogy táplálkozásukkal támogassák magzatuk egészséges fejlődését, könnyű dolguk azonban nekik sincs, ha minden falatról tudni szeretnék, pontosan mi is az.

Ezzel mi is így vagyunk. A Vidék Szívénél már a kezdetekkor egy olyan terméket álmodtunk meg, aminek minden cseppje az, ami: 100% tökmag – és ebből azóta sem engedünk. Egy olyan kincs, mint a tökmagolaj, melynek egészségmegőrző, illetve magzatvédő hatásáról számos feljegyzés született, nem adhatja alább a 100%-nál.

istock-937384706.jpg

Egy fejlődő szervezet számára nagyon fontos, hogy teljes értékű, változatos és ráadásul ízletes legyen az étel, hisz gyermekünk első éveinek során alapozzuk meg az egészségét és a későbbi étkezési szokásait. Épp ezért, míg a nyár derekán javában készülnek a savanyúságok, lekvárok, szörpök, lecsók s minden, ami bespájzolható, hiszen sokan úgy érzik, hogy a házi készítés a garancia arra, hogy tudják, mi kerül az asztalra; addig mi vegyszermentesen, de annál nagyobb odafigyeléssel gondozzuk az olajtököket, hogy jövőre is minden édesanyát és babát, már a pocakban is támogassunk az egészséges táplálkozásban. Nekünk az olajtök a szenvedélyünk, hogy tápláló zöld aranyunkkal segíthessünk titeket egészségetek megóvásában. Gyermekednek Te vagy a minden, vigyázz magatokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://videkszive.blog.hu/api/trackback/id/tr316127394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása